Site icon TLIFE

Μαίρη Αυγερινοπούλου κατά Γιώργου Λιάγκα: «Έχει πει πολλά αρνητικά για χοντρούς κι όλο αυτό του γυρίζει πίσω»

Την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Γιώργο Λιάγκα και το σχόλιο για τα κιλά του, σχολίασε η παρέα της εκπομπής, Πρωινό Σου Σου.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου τοποθετήθηκε λέγοντας πως παρουσιαστής του ANT1 βρέθηκε αντιμέτωπος με σχόλια που είχαν να κάνουν με το βάρος του.

«Έχει πει πάρα πολλά ο Γιώργος Λιάγκας για τους χοντρούς και νομίζω ότι όλο αυτό του γυρίζει τώρα πίσω. Δεν τάσσομαι υπέρ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, μη μπερδευόμαστε», είπε αρχικά  η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Επειδή έχει πει πολλά αρνητικά για χοντρούς, ο Γιώργος Λιάγκας βλέπει ότι κάποια στιγμή μπορεί να έρθει κι αυτός σε αυτή τη θέση και να του μιλήσουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό θέλω να πω (…)Καλά θα κάνουμε κάποια στιγμή το χοντρός, το ψηλός, το κοντός, το καραφλός να μην γίνονται ταμπέλες. Μη λες κάτι που προσβάλλει, γιατί μπορεί να το λουστείς κι εσύ ο ίδιος», συμπληρώνει η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Και κατέληξε: «Είναι σαν να βγαίνω εγώ, που μου περισσεύουν τα κιλά, και να μιλήσω για μία άλλη κοπέλα που επίσης της περισσεύουν τα κιλά. Δηλαδή πόσο άρρωστο είναι αυτό το πράγμα;»,  είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Open.

© 2024 tlife.gr