Μαίρη Συνατσάκη για Ηλία Ψινάκη: «Μου άφησε αχρείαστη γεύση, θαύμασα τη ψυχραιμία του Ίαν Στρατή»

Τη Μαίρη Συνατσάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και η δημοσιογράφος, Δήμητρα Τσαούση.

Η γνωστή youtuber, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Ίαν Στρατή, για το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη, αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά.

«Έχουν λυσσάξει εκεί στο J2US να μας βγάλουν παντρεμένους. Είναι εκεί, τον βλέπω, τον θαυμάζω και τον χαίρομαι γιατί και για εμένα είναι ευκαιρία να τον δω και σε άλλα πράγματα. Δεν τον έχω συνηθίσει να λέει Μητροπάνο. Είναι καταπληκτικός», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Για τον Νίκο Μουτσινά η Μαίρη Συνατσάκη σημείωσε: «Θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Νίκο Μουτσινά, ήταν λίγο κουτσή η συνεργασία μας στο “Δέστε τους”, οπότε ίσως να μην μπορούσαμε και εμείς να αναπτυχθούμε όσα θα θέλαμε σε αυτό. Μου έχει λείψει φέτος ο Νίκος Μουτσινάς, του πάει πάρα πολύ η τηλεόραση».

Όσον αφορά στο περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Μια αχρείαστη γεύση μου έχει αφήσει όλο αυτό, δηλαδή κάτι που δεν θα ήθελα να έχω δοκιμάσει, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Νομίζω ότι πλέον έχει καταλαγιάσει, ανήκει στο παρελθόν, ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και προχωράμε». 

«Θαύμασα την ψυχραιμία του Ίαν Στρατή. Του είπα μπράβο για εκείνη τη βραδιά, μακάρι να είχα την ψυχραιμία του. Δεν εξέθεσε κανέναν περισσότερο, οπότε για εμένα ήταν πολύ σωστή η αντιμετώπιση. Από την πλευρά της η Πηνελόπη είχε επίσης πολύ σωστή αντίδραση, γιατί την Πηνελόπη την αφορούσε αυτό το πράγμα, δεν είναι να πετάμε τη κουβέντα #metoo, γιατί άνθρωποι έχουν πονέσει με όλο αυτό. Θαύμασα και όλα όσα είπα η Πηνελόπη. Ο καθένας πιστεύω αντέδρασε ιδανικά», συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164