Μάνος Ιωάννου: «Έχω πάει στο συσσίτιο της εκκλησίας, ένιωσα ευτυχισμένος»

Ο Μάνος Ιωάννου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει, τη σχέση με τη σύντροφό του και τα παιδιά της αλλά και τον ρόλο που έχει η εκκλησία στη ζωή του.

Αρχικά ο Μάνος Ιωάννου ανέφερε: «Με έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα που λένε για σχέσεις μου. Όταν είσαι με γυναίκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή είναι λογικό να σε ”πάρουν τα σκάγια”», δήλωσε για τις επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή στο παρελθόν».

Σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στην ζωή του, ο Μάνος Ιωάννου είπε: «Τις φάσεις κατάθλιψης όλοι τις περνάμε, δεν έχω ξεφύγει ποτέ από αυτό γι’ αυτό επιλεγώ να βρίσκομαι με φίλους. Νιώθεις εγκατάλειψη, νιώθεις πολλά που μπορούν να σε φοβίσουν, όταν έχεις κατάθλιψη».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Μάνος Ιωάννου εξομολογήθηκε: «Η σύντροφός μου είναι μια πολύ καλή μάνα, έχει μια πολύ καλή οικογένεια. Θαυμάζω πολύ τα παιδιά της συντρόφου μου, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου παιδιά».

Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε και για τον ρόλο που έχει η εκκλησία στη ζωή του: «Όταν πηγαίνω στην εκκλησία αδειάζω και μου αρέσει όταν βλέπω ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Έχω πάει και στο συσσίτιο της εκκλησίας και ένιωσα ευτυχισμένος».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164