Μαντώ Γαστεράτου: «Μία εγκυμοσύνη κρύβει και ένα πένθος για τη γυναίκα που αφήνεις πίσω»

Λίγο πριν γίνει μητέρα για τρίτη φορά, η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Summer’s Cool. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός εξομολογήθηκε πως απολαμβάνει περισσότερο την ξεχωριστή αυτή περίοδο της ζωής της με μεγαλύτερη ηρεμία απ’ ό,τι στις δύο προηγούμενες.

«Βιώνω την τρίτη εγκυμοσύνη με περισσότερη ηρεμία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ενεργή ακόμη, τότε δούλευα και στην τηλεόραση, οπότε πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα. Δεν τη βίωσα όπως τη βιώνω τώρα. Βέβαια, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και εμείς είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι», απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έκανε η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος, είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα. Πένθος δεν είναι μόνο η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά είναι και η επαναδιαπραγμάτευση της προσωπικότητας. Το πένθος είναι και για το κορίτσι που αφήνεις πίσω και τον νέο ρόλο που αναλαμβάνεις», ανέφερε αμέσως μετά η Μαντώ Γαστεράτου.

 

«Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια, αποφεύγω να κάνω μεγαλόπνοα σχέδια και αφήνω λίγο τη ροή να με πάει. Τώρα πια δουλεύω ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδεύομαι ως ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι προσανατολισμένη σε αυτό το κομμάτι», επισήμανε η Μαντώ Γαστεράτου κλείνοντας τη σύνδεση με τη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164