Site icon TLIFE

Μάρα Ζαχαρέα: Πότε επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star – Η ανακοίνωση

Η Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση Ειδήσεων μαζί με το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, θα βρίσκονται και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.

Με ψύχραιμη ματιά και γρήγορα αντανακλαστικά, η ομάδα του Star αποτυπώνει την επικαιρότητα με ουσιαστική ενημέρωση, άμεσα, αξιόπιστα και αντικειμενικά, καλύπτοντας όλα τα κορυφαία γεγονότα, που αφορούν στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και την επιστήμη, τη στιγμή που συμβαίνουν, όπου κι αν συμβαίνουν.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, καθημερινά στις 19:45. Το δελτίο φροντίζει για την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζοντας αναλυτικά ρεπορτάζ, σημαντικές έρευνες, αποκλειστικές αποκαλύψεις και εύστοχες αναλύσεις.

Το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων, το οποίο παρουσιάζει καθημερινά στις 15:00, ο Γιώργος Ευγενίδης, παρέχει έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση.

Κάθε Σαββατοκύριακο, ο Σπύρος Λάμπρου θα είναι στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στις 19:45.

Το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στις 15:00, καθώς και το Νοηματικό Δελτίο Ειδήσεων (καθημερινά στις 15:30 και το Σαββατοκύριακο στις 15:15) θα παρουσιάζουν η Ράνια Τραγόμαλλου και η Κατερίνα Τσαμούρη.

Ο Γιώργος Ευγενίδης θα ενημερώνει για το «καυτό» κυβερνητικό ρεπορτάζ και, όταν η επικαιρότητα το απαιτεί, θα βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα, ως σχολιαστής.

Στην αρχισυνταξία του πολιτικού ρεπορτάζ θα είναι ο Πέτρος Μποτσαράκος και στην αρχισυνταξία του οικονομικού ρεπορτάζ ο Γιώργος Παππούς.

Οι ανταποκριτές μας, Δημήτρης Σουλτογιάννης, από την έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, Μαρία Ψαρρά, από την καρδιά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και Μαρία Δεναξά, από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, δίνουν άμεσα το πιο ολοκληρωμένο ρεπορτάζ για όλες τις διεθνείς εξελίξεις και τις αντιδράσεις.

O καταξιωμένος μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς θα ενημερώνει, με την εμπειρία και την εγκυρότητά του, για κάθε αλλαγή των καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

© 2024 tlife.gr