Μαρία Αντωνά: Μιλά πρώτη φορά μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Με σόκαρε η εικόνα που είδα»

Η Μαρία Αντωνά λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στις πρώτες της εξόδους.

Το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τη Μαρία Αντωνά η οποία μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του Happy Day μετά τον θάνατο της μητέρας της. 

«Επέστρεψα στη δουλειά, είναι τρόπος διαφυγής. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν έχουμε το περιθώριο και την πολυτέλεια… όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω και εργάζομαι πολύ σκληρά», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα που αντίκρισα, σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη. Αυτό ήταν που με σόκαρε πιο πολύ και πόσο μάλλον όταν τελικά κατέληξα να την βλέπω έτσι όπως την είδα, που νομίζω είναι από τις εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να μην έδωσε τόσο έμφαση στο πρόβλημα», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

Για το τι θα θυμάται από τη μητέρα της: «Αυτό που έχω κρατήσει για τη μητέρα μου είναι ότι πάντα ήταν πολύ περήφανη για μένα. Πίστευε ότι είμαι το δικό της χρυσό αβγό, πάντα ότι κάνω κι εγώ πίστευε θα ήταν πολύ πετυχημένο», είπε η Μαρία Αντωνά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164