Η Σοφιάννα Αβραμάκη το πρωί της Τρίτης 24/5 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.
Αυτή η εμφάνιση αναμένεται να συζητηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, οι οποίες έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ ισχυρίστηκε πως υπάρχει φλερτ ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η πρώην παίκτρια του Survivor, διέψευσε αμέσως τα όσα είχαν γραφτεί για την ίδια και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, ενώ είχε αποκαλύψει πως η πρώτη κοπέλα με την οποία επικοινώνησε μετά την αποχώρησή της, ήταν η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά.
Η Μπέττυ Μαγγίρα καλωσόρισε τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο πάνελ της με την Μαρία Αντωνά να σχολιάζει: «Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά, έχει φύγει από το παιχνίδι αλλά το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε συζητάνε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ