Site icon TLIFE

Μαρία Καρυστιανού – Νίκος Πλακιάς: Αδιανόητη κόντρα στον αέρα του Λιάγκα – «Προσπάθησε να μπλοκάρει την παρουσία μου στο Ευρωκοινοβούλιο»

Μετέωρα είναι όλα για τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων στις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο. Στη συναυλία θα πάρουν μέρος πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και το εισιτήριο ανέρχεται στα 15 ευρώ, όπως έχει γίνει γνωστό.

Την ίδια ώρα, η κόντρα ανάμεσα στη Μαρία Καρυστιανού και αδέλφια Πλακιά συνεχίζεται, με την πρώτη να στέλνει εξώδικο.

Η Μαρία Καρυστιανού μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου.

«Ο Σύλλογος ακόμη και τώρα θέλει να είναι ενωμένος και κρατάει μία στάση άμυνας ή υποχώρησης. Πληροφορήθηκα ότι ο κ. Πλακιάς επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Αρβανίτη, προσπαθώντας να μπλοκάρει την παρουσία μου στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας πως λειτουργώ για τον εαυτό μου και άλλες 2-3 οικογένειες, ότι δεν εκπροσωπώ κανέναν και ρώτησε γιατί με βοηθάει. Τότε, αναγνώρισα, παρόλο που δεν ήθελα να το πιστέψω, ότι το θέμα είναι προσωπικό και δεν θα σταματήσει ποτέ. Αφού λοιπόν είναι προσωπικό και αφορά τον δικό μου αγώνα, δεν μπορώ να αφήσω εμπόδια στον δρόμο μου, ακόμη κι αν προέρχονται από συγγενείς θυμάτων, που για κάποιον λόγο θέλουν να βρίσκονται απέναντί μου. Αυτή είναι η δική μου κόκκινη γραμμή. Για αυτό προχώρησα σε αυτό το εξώδικο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα, Νίκος Πλακιάς βγήκε, επίσης, στον αέρα του «Πρωινού» διαψεύδοντας τα όσα είπε περί μπλόκου της η Μαρία Καρυστιανού.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να σταθώ εμπόδιο σε καμία μητέρα που έχασε το παιδί της», είπε, προσθέτοντας ότι η συναυλία πρέπει να πραγματοποιηθεί με τη σύμφωνη γνώμη όλων των οικογενειών των θυμάτων, ώστε να μην υπάρχει διχασμός.

Ο Νίκος Πλακιάς τόνισε επίσης ότι η ενημέρωση για τη συναυλία ήταν ανεπαρκής και εξέφρασε την επιθυμία του να γνωστοποιηθεί το κόστος της εκδήλωσης, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα θα καλύψουν αποκλειστικά τα έξοδα των διοργανωτών και των εργαζομένων. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνει η συναυλία, αρκεί να μην χρησιμοποιείται το όνομα όλων των θυμάτων χωρίς τη συναίνεση των συγγενών τους», σημείωσε ο Νίκος Πλακιάς στον ΑΝΤ1.

«Πώς να καθίσω δίπλα σε έναν άνθρωπο που λέει ψέματα για μένα; Δεν γίνεται να προχωρήσουμε ενωμένοι όταν υπάρχει αυτή η καχυποψία» ανέφερε, επίσης, ο Νίκος Πλακιάς επισημαίνοντας πως ποτέ δεν προσπάθησε να εμποδίσει την κυρία Καρυστιανού στην Ευρωβουλή.

Στη συνέχεια, ο κ. Πλακιάς απηύθυνε έκκληση για ενότητα, προτείνοντας όλες οι οικογένειες των θυμάτων να παραστούν στη συναυλία και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. «Θέλω τα έσοδα να καλύψουν μόνο τα έξοδα της συναυλίας και να μην υπάρχει κέρδος. Εάν το πετύχουμε αυτό, τότε μπορούμε να διοργανώσουμε κι άλλες εκδηλώσεις στο μέλλον, χωρίς αντιπαραθέσεις και διαφωνίες», επεσήμανε.

πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

© 2024 tlife.gr