Μαρία Κορινθίου: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Δεν έχουμε συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν»

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Κορινθίου καθώς τα δημοσιεύματα τη θέλουν τελειώνοντας τη φετινή σεζόν με το “Πρωινό” να αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή. Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που ανέφεραν πως της έχει γίνει πρόταση, τόσο σε εκείνη όσο και στον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Star.

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και η δημοσιογράφος Βίκυ Δέτσικα, συνάντησαν την Μαρία Κορινθίου με την ίδια ωστόσο να τονίζει πως προς το παρόν δεν μπορεί να πει κάτι καθώς έχει ένα ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι για την επόμενη σεζόν. Γίνονται διάφορες συζητήσεις, δόξα τω Θεώ εδώ και πολλά χρόνια γίνονται διάφορες προτάσεις. Είναι νωρίς να απαντήσω γιατί έχω ένα συμβόλαιο και μια συνεργασία με το κανάλι μου, τον ΑΝΤ1. Προέχει αυτό. Από εκεί και πέρα, το ξέρετε, ότι η σεζόν ξεκινάει μετά το Πάσχα. 

Το σίγουρο είναι, ότι αυτά που λένε δεν ισχύουν. Στο “Πρωινό” η συνεργασία μου είναι ακριβώς αυτό που είχε συνεννοηθεί» είπε η Μαρία Κορινθίου.

«Ό,τι θέλω και ό,τι λαχταράει η ψυχούλα μου, τα βάζω στόχο και τα κάνω. Αυτή τη στιγμή είναι πέντε πράγματα που θέλω. Για τον Γιάννη θα απαντήσει ο ίδιος για τον εαυτό του. Έχουμε μεγαλώσει και οι δυο, είμαστε σχεδόν 20 χρόνια μέσα σε αυτόν τον χώρο. Σίγουρα, μεγαλώνοντας βάζεις προτεραιότητες, κάνεις τις επιλογές σου.  Εγώ είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να κάνω αυτό που με ευχαριστεί» ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαρία Κορινθίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164