Μαρία Κορινθίου για την κόρη της: «Είναι κυκλοθυμική, μου είχε πέσει “βαριά” η αρχή της εφηβείας της»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον διαλογισμό και αποκάλυψε πόσο «βαριά» της έπεσε η εφηβεία της κόρης της, Ισμήνης.

«Πριν από 4 χρόνια ξεκίνησα διαλογισμό και όσο μεγαλώνω έχω πιο πολύ ανάγκη να ‘σκαλίζω’ τον εαυτό μου και να βλέπω τι έχει σημασία και τι όχι. Ο Γιάννης έχει έναν άλλο τρόπο προσευχής και διαλογισμού, πηγαίνει στο Άγιο Όρος», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Και συνέχισε: «Είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που είσαι, να αγαπάς την ψυχή σου και να λέει μια μάνα ‘μπράβο’ στον εαυτό της που όλη μέρα φροντίζει τα παιδιά της. Λέω συχνά ‘μπράβο’ στην Ισμήνη αλλά της βάζω και όρια».

Όσον αφορά στη σχέση με την κόρη της, Ισμήνη, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Η Ισμήνη είναι ένα καλό και ήρεμο παιδί, αλλά είναι στην εφηβεία και είναι κυκλοθυμική. Η αρχή της εφηβείας της μου είχε πέσει ‘βαριά’. Ήμουν δυναμικό παιδί αλλά στην εφηβεία ήμουν πολύ ευαίσθητη. Και τώρα είμαι ευαίσθητη, αλλά για εμένα».

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον λέγοντας: «Έχω κάποια όνειρα, έχω κάποιους στόχους, αλλά πλέον δεν ανησυχώ για όλα αυτά, γιατί αυτή η ανησυχία μου φαίνεται πολύ μικρή».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164