Μαρία Μπακοδήμου: Η βραδινή έξοδος με τον κούκλο γιο της και η αναφορά στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Τη Μαρία Μπακοδήμου μαζί  με τον κούκλο γιο της, Άρη Αργυρόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης.

«Ο γιος μου είναι ο καλύτερος συνοδός. Σπουδάζει στην Ολλανδία κι έχω πάει μία φορά. Δεν πάω πολύ για να μην τους ενοχλώ. Έχουν τις σχολές τους και τη ζωή τους» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσο για τη νέα της εκπομπή με τίτλο «Γεια σου», που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17/9 στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν θα είναι η Παρθένα Χοροζίδου μαζί μας. Ο τίτλος είναι “γεια σου” σκέτο. Η επικοινωνία έχει νόημα. Το Σαββατοκύριακο έχει άλλη ενέργεια, είναι πιο χαλαρό και έχει περισσότερο κόσμο στο σπίτι. Πάντα έχω αγωνία και άγχος. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από το J2US».

Η Μαρία Μπακοδήμου ρωτήθηκε και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την επιστροφή του στην τηλεόραση: «Καιρός ήταν να ξαναγυρίσει κι εκείνος γιατί νομίζω ότι έχει χώρο στην τηλεόραση. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξαναϋπάρξουμε μαζί τηλεοπτικά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164