Μαρία Παναγοπούλου για Κώστα Χαρδαβέλλα: «Είμαι διαφορετική μετά τον θάνατό του, προσπαθώ να βρω τον καινούργιο μου εαυτό»

Η Μαρία Παναγοπούλου, χήρα του Κώστα Χαρδαβέλλα, έκανε δηλώσεις στο Breakfast@Star με αφορμή το νέο της βιβλίο το βράδυ της Πέμπτης 10 Απριλίου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου.

«Είχα ξεκινήσει να γράφω τα βιβλίο περίπου 2 χρόνια, ωστόσο μεσολάβησε η περιπέτεια υγείας του Κώστα και αισθάνθηκα ότι δε μπορώ να συνεχίζω να το γράφω. Δε θα είχα καταφέρει να το ολοκληρώσω αν δεν είχα την έντονα δική του πίεση και κάποια στιγμή του είπα «γιατί μου το κάνεις αυτό; Δεν μπορώ να γράψω με αυτό που ζεις» και τότε μου είπε κάτι που με ξεκλείδωσε: «αν εσύ μείνεις πίσω στη συγγραφή εξαιτίας αυτού που βιώνουμε με την υγεία μου, θα έχουμε ηττηθεί και οι δύο». Πρόλαβε να μάθει ότι το βιβλίο θα ήταν αφιερωμένο σε εκείνον, δεν πρόλαβε να το διαβάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Παναγοπούλου για τον Κώστα Χαρδαβέλλα, μιλώντας στον Πάνο Παπαδόπουλο.

«Ο γιος μου δεν διαβάζει ποτέ τα βιβλία μου και θέλω να το καταγγείλω αυτό. Ωστόσο επειδή στη συγγραφή του βιβλίου μου, με βοήθησε η σύντροφος του γιου μου, ο γιος μου αναγκάστηκε να έρθει σήμερα εδώ» πρόσθεσε, επίσης.

Για τον Κώστα Χαρδαβέλλα και την απουσία του, η Μαρία Παναγοπούλου είπε: «Η απουσία του σήμερα είναι τόσο δυνατή που ίσως να είναι πιο ισχυρή από την παρουσία του. Δεν πρόκειται να γράψω κάποιο βιβλίο για εκείνον, αλλά αν θελήσει ο Κωνσταντίνος, θα τον βοηθήσω και θα τον υποστηρίξω. Είμαι διαφορετική μετά τον θάνατό του, ξέρω πως δε θα είμαι η ίδια ξανά. Προσπαθώ να βρω τον καινούργιο μου εαυτό. Να περπατήσω με τα καινούργια μου παπούτσια».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164