Site icon TLIFE

Μαρία Σολωμού: «Δεν διαβάζω τα δημοσιεύματα που γράφονται για μένα» – Το unfollow τον Mente Fuerte

Τη Μαρία Σολωμού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και η δημοσιογράφος, Βασιλική Μπασιούρη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός απάντησε στο ενδεχόμενο να μεταφερθούν στην τηλεόραση τα podcast της, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Δεν διαβάζω τα δημοσιεύματα που γράφονται για μένα. Φίλοι και συγγενείς επειδή με ξέρουν μου τα μεταφέρουν με χιούμορ, γιατί εγώ μπορώ να πάω από το 0 στο 100. Τελευταία ό,τι ακούω είναι μόνο φαντασία», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του Πέτρου Κωστόπουλου, η ηθοποιός απάντησε: «Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα, αλλά τώρα δεν έχω κάποιον. Αυτήν την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη. Εγώ θέλω να έχω ένα αντικείμενο πόθου και συνήθως είμαι πάντα ερωτευμένη με άντρα».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Μαρία Σολωμού έχει διαγράψει τον Mente Fuerte από το Instagram, ενώ ο τράπερ συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

© 2025 tlife.gr