Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Αγαπιόμαστε πολύ, όλα τα άλλα είναι πολύ ρευστά – Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της, τον γιο της, ενώ κλήθηκε να απαντήσει για την σχέση της με τον Mente Fuerte.

Αναφερόμενη στον γιο της, η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε τον πρόσφατο διάλογο που είχε μαζί του, όταν τη ρώτησε πότε θα γίνει… γιαγιά.

«Είχαμε μία…περίεργη συζήτηση με τον γιο μου, με ρώτησε “πότε θα γίνω γιαγιά”. Εννοούσε φυσιογνωμικά όμως. Του είπα πως αν πιστεύετε ότι στα 70 μου θα προσέχω τα παιδιά του γιου μου, είστε γελασμένοι. Δεν έχω πρόβλημα, να πηγαίνουν στην άλλη γιαγιά. Δεν έχω πρόβλημα αν δεν δώσει το όνομά μου. Γελάω με τις απορίες του γιου μου, με αγχώνει πολλές φορές. Έχει σχέση ο γιος μου και το έχω γνωρίσει το κορίτσι του», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Για το εάν είναι τελικά ζευγάρι με τον Mente Fuerte η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Αγαπιόμαστε πολύ με τον Mente Fuerte, όλα τα άλλα είναι πολύ ρευστά. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον».

Για το τραγούδι που της έγραψε: «Δεν ήξερα ότι θα βγάλει τραγούδι για μένα. Μου έστειλε το τραγούδι αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι για μένα. Δεν κάνουμε κάποιο παιχνίδι με τον Mente Fuerte. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα. Δεν θα του πω τα προσωπικά μου ή αν βγήκα με κάποιον. Είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε, και πολύ αγαπημένοι. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν τσακωνόμαστε», απάντησε η Μαρία Σολωμού καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164