Site icon TLIFE

Μαριάννα Κιμούλη: «Δεν μεγάλωσα με το “φάντασμα” του πατέρα μου και της μητέρας μου»

Η Μαριάννα Κιμούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά του ANT1, «Ψυχοκόρες».

Η κόρη του Γιώργου Κιμούλης και της Μαρίας Δαμανάκη μίλησε για την παιδική της ηλικία, το διάστημα που έζησε στην Αγγλία και την ενασχόλησή της με την υποκριτική.

«Σπούδασα θεατρολογία και υποκριτική στην Αγγλία. Έφυγα στα 17, σπούδασα, και ταυτόχρονα δούλευα για το BBC. Ίσως τα έκανα όλα λίγο νωρίτερα», είπε για το διάστημα που έζησε μακριά από την Ελλάδα. 

Για την εμπειρία της στο θέατρο: «Αυτό που μου άρεσε λιγότερο σε κάποια παράσταση είναι η υπόκλιση. Με μάγευε όλο το υπόλοιπο. Ήμουν ντροπαλή. Μου αρέσει να εκτίθεμαι αλλά στη δουλειά μου. Θεωρώ πως είναι αναγκαίο και ανθρώπινο. Όταν ήρθα είχα άγνοια κινδύνου.

Οι γονείς μου δεν αντιμετώπισαν τον εαυτό τους ως κάτι άλλο από ότι οι γονείς των φίλων μου, οπότε δεν μεγάλωσα με το “φάντασμα” του πατέρα και της μητέρας μου. Είπα πως θα γυρίσω, θα το κάνω και θα διεκδικήσω πάλι τον χώρο μου», είπε η Μαριάννα Κιμούλη.

«Όταν μπήκα στην σχολή δεν με αντιμετώπισε κάποιος διαφορετικά. Ήθελα να είμαι “λευκό χαρτί” στις σπουδές μου για να μπορέσω να μάθω. Η Αγγλία σέβεται πάρα πολύ τον πολιτισμό που παράγεται εκεί αλλά εδώ δεν είναι το ίδιο. Εδώ είμαι ευτυχισμένη. Αυτό που ζω τώρα δεν θα το άλλαζα», κατέληξε η Μαριάννα Κιμούλη.

Δες το παρακάτω βίντεο:

© 2024 tlife.gr