Μαριάννα Κιμούλη: «Συνέχεια δίνω συμβουλές στον πατέρα μου, υπάρχει ο χώρος να του πω τη γνώμη μου»

Η Μαριάννα Κιμούλη βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στο επώνυμο της και τη σύνδεση με τον γνωστό πατέρα της που… την ανάγκασε να φύγει παλαιότερα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία για να σπουδάσει.

«Εντάξει, δεν ξέρω πως είναι να μην σε λένε Κιμούλη. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό στο ότι έφυγα στην Αγγλία για να σπουδάσω. Δούλεψα εκεί και ήμουν για πέντε χρόνια εκεί. Ίσως είχα και άγνοια κινδύνου όταν επέστρεψα επειδή είχα συνηθίσει από εκεί που ήμουν εγώ και αυτό αρκούσε» ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Κιμούλη.

«Επιστρέφοντας όμως εδώ είναι η αλήθεια ότι ήμουν τυχερή. Δεν το έχω συναντήσει αυτό εδώ ούτε και το συνάντησα στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου εδώ. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει και με το ότι μου έτυχε να έχω ένα πολύ καλό έτος, είχα πολύ καλούς δηλαδή συμμαθητές, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι ασυνείδητα το διεκδικώ και εγώ με την προσωπικότητα μου.

«Φεύγοντας στην Αγγλία τότε για να σπουδάσω δεν ξέρω αν το ζύγισα πραγματικά αυτό ή όταν επέστρεψα, αλλά εδώ η ζωή μου είναι πραγματικά ευτυχισμένη» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ψυχοκόρες».

 

«Όλα τα παιδιά δεν ζητάνε συμβουλές από τους γονείς τους; Όσο μεγαλώνω προσπαθώ να κρατήσω μια αυτονομία, όσον αφορά στο επάγγελμα του ηθοποιού. Συνέχεια δίνω συμβουλές στον πατέρα μου. Έχουμε μια πολύ ανοιχτή και κοντινή σχέση, οπότε υπάρχει πάντα χώρος να του πω τη γνώμη μου. Θα μου κάνει παρατηρήσεις για τη δουλειά, μόνο αν πάω εγώ και του το ζητήσω» απάντησε η ηθοποιός για τον Γιώργο Κιμούλη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164