Μαριάντα Πιερίδη: «Ένας κύριος ήρθε με τη σύζυγό του και ζήτησε τη γόβα μου για να πιει μέσα από αυτή»

Στις πρόβες για το live του J2US που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ του Σαββάτου 8/4 βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη.

Τα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να παραμένουν στο σόου ενώ παράλληλα μίλησαν και για τις εντατικές πρόβες τους. 

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλώντας στην κάμερα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σόου, απάντησε στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι τηλεοπτικό, ενώ αποκάλυψε και το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που έχει δεχτεί.

«Θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση αλλά με την συγκεκριμένη παραγωγή γιατί δεν είναι όλες έτσι. Εδώ μας φροντίζουν, μας προσέχουν και μας περιποιούνται. Αν κάνω κάτι θα είναι μόνο εδώ», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Σχετικά με το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που έχει δεχτεί, η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε: «Η πιο ήταν ένας κύριος με την σύζυγό του, στο μπροστινό τραπέζι. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να του δώσω μια κόκκινη όμορφη γόβα. Του το δίνω λοιπόν και βάζει μέσα το ποτό του για να πιει μέσα από εκεί. Πίνει και στη συνέχεια το καθάρισε για να μου το δώσει πίσω». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164