Μαριάντα Πιερίδη για Στέφανο Τσιτσιπά: «Είναι για λύπηση, δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια;»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος για άλλη μια φορά ξέσπασε κατά του πατέρα του.

Κατά τη διάρκεια αγώνα τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του Κέι Νισικόρι και έχασε με 2-0. Ο Έλληνας αθλητής ξέσπασε κατά του πατέρα και προπονητή του, Απόστολου Τσιτσιπά.

Το εν λόγω βίντεο σχολίασαν και την εκπομπή «Summer’s Cool» την Παρασκευή 9/8. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη ανέπτυξαν το σκεπτικό τους, εκφράζοντας τη λύπη τους για το περιστατικό από έναν τόσο σπουδαίο αθλητή.

«Είναι περίεργη κι άκρως κατακριτέα η συμπεριφορά του προς τον πατέρα του. Μπορούμε να μείνουμε στο πόσο ασεβές κι αηθές είναι να βρίζεις τους γονείς σου και δημόσια τον προπονητή σου. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι έλεγα πως αυτός ο άνθρωπος ο πολύ ταλαντούχος κι επιτυχημένος πως μεταθέτει μόνιμα τις ευθύνες, στο μπαλάκι και δεν λέει ποτέ ότι έφταιγα εγώ κι έφταιξε ο άλλος πάντα» είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Για να τα λέμε όλα δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτό που έκανε. Είναι ένα παιδί που από τα 16 του είναι μία μηχανή χρήματος ξεκάθαρα. Η τοξική σχέση με την οικογένειά του είναι εμφανέστατη. Είναι δύο γονείς που τους έχει αλλάξει τα φώτα δημόσια. Δεν ξέρει να κρατηθεί πίσω όταν βρίσκεται μπροστά σε κόσμο. Είναι για λύπηση. Δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια; Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Είναι αγενέστατος και κακότροπος.» ανέφερε από τη μεριά του η Μαριάντα Πιερίδη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164