Μαριλίτα Λαμπροπούλου για Δημήτρη Λάλο: «Αναδεικνύεται η λάμψη και η καλοσύνη του μέσα από τον τρόπο που ερμηνεύει»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, λίγο πριν την παράσταση «Ποιητές του ονείρου» στο Ηρώδειο, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα θα δούμε στην παράσταση και για τον συμπρωταγωνιστή, τον Δημήτρη Λάλο με τον οποίο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι.

«Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και ιδιαίτερα ταλαντούχος και πιστεύω ότι μέσα από τον τρόπο που ερμηνεύει, δίνει ένα συγκεκριμένο ύφος στους ρόλους του. Νομίζω ότι αναδεικνύεται η προσωπικότητά του και η λάμψη του και η καλοσύνη του μέσα από τον τρόπο που ερμηνεύει», είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Έχω δει κάποια αποσπάσματα από «Τιμωρό», δεν έχω δει ολόκληρο επεισόδιο γιατί είναι τέτοιος ο φόρτος εργασίας κι έχω κάθε μέρα 10 ώρες γυρίσματα για τα «Παιχνίδια Εκδίκησης» στον ΑΝΤ1. Έχουμε και πεντάωρες πρόβες για την παράσταση στο Ηρώδειο, οπότε δεν έχω προλάβει να δω τίποτα. Μετά από αυτή τη συγκλονιστική για εμάς ημέρα, πιστεύω ότι θα κάτσω και θα τα δω όλα με κάθε λεπτομέρεια», πρόσθεσε κλείνοντας η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164