Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, εξήγησα στον γιο μου ότι οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες», τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φέρει στη ζωή το γιο της, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Δημοσθένη Πέππα.

«Ταυτίστηκα με τον ρόλο της «Ευανθίας» στις «Ψυχοκόρες». Ως προς τη μητρότητα, έφερα με δυσκολία τον γιο μου στη ζωή. Έκανα τρεις εξωσωματικές. Φυσικά υπήρξε απογοήτευση, άλλα δεν το έβαλα ποτέ κάτω, με βοήθησε η πίστη μου. Πιστεύω στον Θεό και προσεύχομαι με τον δικό μου τρόπο» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, αρκεί να δίνεις προτεραιότητα στο παιδί. Εξήγησα στον γιο μου ότι οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ, χωρίζει το ζευγάρι, το μόνο που αλλάζει είναι ότι μένουμε σε διαφορετικά σπίτια», τόνισε η ηθοποιός για το διαζύγιο της.

 

«Δεν μου αρέσει να κάνουν casting και να διαλέγουν ηθοποιούς με followers, υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί που έχουν τελειώσει το Εθνικό ή το Θέατρο Τέχνης. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω στη σκηνή και να μη μουτζουρώσω το αυτί μου από πίσω, είναι το γούρι μου. Χαλάω κάτι πάνω μου για να μη με ματιάσουν. Ένιωσα πολύ αμήχανα όταν σε μία παράσταση ένας ηθοποιός που παίζαμε εξαφανίστηκε αφήνοντάς με εντελώς μόνη στη σκηνή, έλεγα «μα τι με βρήκε». Έχω σταματήσει παράσταση γιατί ένας κύριος στην πρώτη σειρά έπαιζε μπεγλέρι, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ» συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164