Μαρίνα Ψάλτη για Μαρινέλλα: «Είναι οικογένεια, ευτυχώς δεν ήμουν στη συναυλία γιατί δε ξέρω τι θα πάθαινα»

Η Μαρίνα Ψάλτη βρέθηκε σήμερα 3/10 καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μέσα σε όλα μίλησε για τη Μαρινέλλα με την οποία είναι αδελφικές φίλες.

Οι δυο γυναίκες συνδέονται με μια φιλία 25 χρόνων, και όπως είπε η Μαρίνα Ψάλτη, ευτυχώς δεν ήταν παρούσα στη συναυλία της μεγάλης ερμηνεύτριας γιατί δεν ήξερα αν θα άντεχε να τη δει να καταρρέει.

«Με τη Μαρινέλλα δεν είμαστε φίλες, είμαστε οικογένεια. Τη γνώρισα πριν 25 χρόνια, παίζαμε σε ένα σήριαλ που σκηνοθετούσε ο Κώστας Κουτσομίτης από ένα βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, το “Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες”. Εκεί αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Ήμασταν πάντα μαζί. Είναι ο πιο δοτικός και γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω συναντήσει μέχρι τώρα στη ζωή μου» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ψάλτη και πρόσθεσε, 

«Ευτυχώς δεν ήμουν στη συναυλία γιατί δεν ξέρω τι θα πάθαινα, δεν είμαι και σε καλή κατάσταση τώρα. Το είδα, με πήραν τηλέφωνο τη στιγμή που έγινε, και άρχισε αυτή η ιστορία με τα τηλέφωνα για να δούμε τι έγινε… Είναι πολύ γενναία, είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, θα τα καταφέρει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164