Site icon TLIFE

Μαρίνα Σπανού για Χρήστο Σπανό: «Δεν έχω δει ποτέ Άκρως Οικογενειακόν – Tσακωνόμαστε συχνά, είμαστε έντονοι άνθρωποι»

Η Μαρίνα Σπανού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου. Η νεαρή καλλιτέχνιδα που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τον τελευταίο χρόνο, αναφέρθηκε στους γονείς της Χρήστο Σπανό και Μελίνα Παιονίδου ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει δει ποτέ τη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν».

Σου θυμίζουμε, ότι ο πιο χαρακτηριστικός ρόλος του πατέρα της ήταν στο δημοφιλές έργο του ΑΝΤ1 που παίζεται μέχρι και σήμερα, σε επαναλήψεις.

Η Μαρίνα Σπανού είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν. Τα μεσημέρια τρώω και κάνω τα μαθήματά μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο σχολείο ήμουν φυτό. Ό,τι μπορείς να φανταστείς με αυτό. Απουσιολόγος, σημαιοφόρος. Οι γονείς μου δεν έγιναν ποτέ παρεμβατικοί. Δεν έχω ακούσει ποτέ «κάνε» ή «μην κάνεις» αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις. Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου».

Η Μαρίνα Σπανού εξήγησε ότι ο πατέρας της, Χρήστος Σπανός κάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη συνεργασία των συναυλιών της. «Παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου. Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι. Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες κι αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε» σημείωσε στην ΕΡΤ1.

© 2024 tlife.gr