Μαρινέλλα: Η αποκάλυψη του Live News για το χθεσινό βράδυ – «Είχε μια επιληπτική κρίση»

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της για δεύτερο 24ωρο στην ΜΕΘ του νοσοκομείου. Με νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/9, γνωστοποιείται στο κοινό πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των πρώτων απεικονιστικών εξετάσεων το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προκάλεσαν απαισιοδοξία στους γιατρούς. Κατά τη διάρκεια της νύχτας όμως, η κατάσταση της Μαρινέλλας σταθεροποιήθηκε κι οι ελπίδες αναπτερώθηκαν. Η μάχη, όπως ξεκαθαρίζουν στο Live News ιατρικές πηγές, δεν έπαψε στιγμή να είναι δύσκολη.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από το Live News αποκάλυψε κάποια νεότερα για την κατάσταση υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας, όπως και το τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης.

 

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Δεν επιτρέπουν οι καταστάσεις να δημιουργηθεί μια υπεραισιοδοξία ούτε και καμία απογοήτευση. Το εγκεφαλικό είναι βαρύ και πρέπει να περάσουν μέρες για να μην υπάρχει κάποιο νέο επεισόδιο. Μια επιπλοκή υπήρξε χθες το βράδυ. Υπήρξε μία επιληπτική κρίση, δημιουργήθηκε μια κινητοποίηση των γιατρών, αντιμετωπίστηκε και τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά. Η Μαρινέλλα δεν είναι διασωληνωμένη και δεν είναι ξύπνια» αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

 

Η δύσκολη μάχη της Μαρινέλλας συνεχίζεται και μια ολόκληρη χώρα ευελπιστεί όχι μόνο να την δει να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο νικήτρια μετά από αυτό που της συνέβη, αλλά να την απολαύσει μελλοντικά και πάλι από κοντά. Πάνω στη σκηνή, εκεί που ξέρει να καθηλώνει και να κλέβει την παράσταση με τη φωνή και τις ερμηνείες της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164