Μαρινέλλα: Κερδίζει τη μάχη με τη ζωή – «Σήμερα το πρωί υπήρξε μια μικρή επιπλοκή»

Τέταρτο 24ωρο με τη Μαρινέλλα να βρίσκεται στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Περισσότερα για την κατάσταση υγείας της ερμηνεύτριας παρουσίασε το Live News: «Οι γιατροί έκαναν μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να δουν σε τι σημείο είναι αυτό το αιμάτωμα που θα ακολουθήσουν, καθώς αυτό είναι το σημαντικό όλων για να μπορούν να δουν τι αγωγή θα δώσουν. Έχει ανταποκριθεί στη μέχρι τώρα αγωγή, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπήρχαν επιπλοκές», ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Είναι μια ακτίδα αισιοδοξίας. Αυτή η γυναίκα έχει ένα φοβερό μέταλλο και μια δύναμη για ζωή που πραγματικά δεν υπάρχει… Μια εκτίμηση που μας μεταφέρουν ιατρικώς – με κάθε επιφύλαξη – είναι ότι σήμερα πια φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό – και το λέω όσο πιο προσεκτικά μπορώ, η Μαρινέλλα να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της»

«Φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή. Σήμερα το πρωί υπήρξε μια μικρή επιπλοκή, ένας πυρετός μικρός, είναι από αυτά που πάντα τα προσέχουν οι γιατροί και έχει εξαιρετικούς γιατρούς στο πλάι της.  Ο δρόμος θα είναι μακρύς, αλλά είναι εντυπωσιακή η βελτίωση…» μετάφερε τις πληροφορίες του ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164