Site icon TLIFE

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης: Ποιος είναι ο «Στέφανος» στη νέα σειρά του Alpha, Διάφανη Αγάπη;

Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη αγάπη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Μια ανεξιχνίαστη δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, δύο κόσμοι και μια πόρτα που κλείνει.

Ένας άντρας μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο πράγμα που πήρε μαζί του είναι η αγάπη…

Ποιος είναι ο «Στέφανος» στη νέα σειρά του Alpha, Διάφανη Αγάπη;

«Ο Στέφανος είναι ένας ταλαντούχος και διαισθητικός αστυνομικός, ερωτευμένος με την δουλειά του. Είναι ανταγωνιστικός, ξεροκέφαλος και πολύ υπερήφανος. Κρατά τα συναισθήματά του μόνο για τον εαυτό του και δεν τα μοιράζεται με κανέναν, ούτε καν με την Άννα, τη σύζυγό του», δηλώνει ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης για τον ήρωα που θα υποδυθεί στη σειρά «Διάφανη αγάπη». 

Όσο για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Στέφανο: «Η εμμονή στον στόχο και η έλξη προς το άγνωστο. Έχει αδρεναλίνη το άγνωστο. Άλλωστε το επάγγελμα του ηθοποιού παίζει πολύ με αυτό το στοιχείο. Η άγνοια κινδύνου και η στοχοπροσήλωση με συνδέουν μαζί του».  

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στη σειρά, μας λέει: «Όταν μου έγινε η πρόταση με έπιασε απροετοίμαστο γιατί μόλις είχα βγει από μια σειρά εποχής. Ο Διονύσης Παναγιωτάκης (Παραγωγός 

Primavisione) με κάλεσε στο γραφείο του και μου έδωσε να δω τα πρώτα επεισόδια του «Porta Rossa». Ο λόγος που είπα «ναι» ήταν πολύ περίεργος. Φυσικά μου άρεσε ο ρόλος και η φανταστική, γρήγορη πλοκή του. Ήθελα να δουλέψω σε ένα πρότζεκτ με ποιότητα σαν αυτό. Αλλά ο πιο βασικός λόγος ήρθε παράδοξα από το παρελθόν. Μια φίλη πέρσι το καλοκαίρι στην Τήνο θέλοντας να με ευχαριστήσει που την ξενάγησα στο νησί, μου είπε σε μια έκθεση φωτογραφίας να διαλέξω ένα έργο και να μου το κάνει δώρο. Εγώ διάλεξα μια φωτογραφία που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Απεικόνιζε μια κατάλευκη εκκλησία με μια τεράστια Κόκκινη Πόρτα».

 

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

© 2024 tlife.gr