Site icon TLIFE

Μάρκος Σεφερλής: «Δέχομαι οργανωμένη επίθεση» – Ξεσπά ο ηθοποιός από το Δελφινάριο

Μετά το κύμα αντιδράσεων για το σκετς με το Nemo στο Δελφινάριο, ο Μάρκος Σεφερλής ξεσπά και από τη σκηνή του θεάτρου. Ο ηθοποιός, σε βίντεο που προβλήθηκε από το Πρωινό, τονίζει ότι δέχεται το τελευταίο διάστημα οργανωμένη επίθεση.

Χαρακτηριστικά, ο Μάρκος Σεφερλής υποστηρίζει: «35 χρόνια στο σύνολο. 20 εδώ στο Δελφινάριο, κάνουμε κωμωδία για την οποία όλοι έχουν άποψη εκτός από αυτούς που την κάνουν, δηλαδή εμάς. Γιατί την κωμωδία δεν την αναλύεις, την κάνεις απλά. Λες ένα αστείο και ο κόσμος γελάει αυθόρμητα.

Πολλοί με ρωτάνε πώς καταλαβαίνω ένα αστείο που λέω ή γράφω θα βγάλει γέλιο ή πώς καταλαβαίνω ότι μία παράσταση που ετοιμάζω, θα κάνει επιτυχία… Είναι θέμα όσφρησης και όχι μύτης γιατί μύτη έχουν κι άλλοι μεγάλη αλλά εγώ είχα από μικρό παιδί έντονη την αίσθηση της όσφρησης. Μυρίζομαι τα πάντα. Γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια μυρίζομαι τις κακοτοπιές και γι’ αυτό και όσες τρικλοποδιές κι αν έχουν προσπαθήσει να μου βάλουν, δεν καταφέρνουν να με ρίξουν.

Εγώ παραμένω όρθιος κι αυτό το οφείλω σε εσάς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζετε, αγαπάτε, ό,τι κάνω και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

Σε άλλο σημείο, ο Μάρκος Σεφερλής απευθύνεται ξανά στον κόσμο, λέγοντας: «Βλέπω, με πόσο αγάπη απαντάτε, μου στέλνετε μηνύματα, με στηρίζετε σε κάθε επίθεση, άδικη αλλά πολύ οργανωμένη που δέχομαι κάθε φορά αλλά το αποτέλεσμα ποιο είναι; Αυτό… Ό,τι κι αν κάνουν, αυτό δεν θα αλλάξει».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr