Site icon TLIFE

Μάρκος Σεφερλής: «Κόλαφος» κατά Σεργουλόπουλου! «Τα πλατό της ΕΡΤ δεν είναι αρένα για να κατασπαράζεις συναδέλφους σου»

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στον Φώτη Σεργουλόπουλο μετά τα σχόλια του παρουσιαστή της ΕΡΤ για τις αντιδράσεις της νέας παράστασης του γνωστού κωμικού και τον ρόλο του ως Nemo, το non binary άτομα που κέρδισε φέτος τη Eurovision.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

«Το Δελφινάριο δεν είναι μια αρένα για να πετάς ανθρώπους μέσα και να σου κατασπαράζουν τα θηρία. Προφανώς το είπε για μένα, γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Δελφινάριο. Εμένα προσπαθούν να κατασπαράξουν τα θηρία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Φώτη μου και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο, δεν είναι αρένα για να μπορέσεις εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις, επειδή δεν συμφωνούν με την άποψή σου», λέει ο Μάρκος Σεφερλής. 

«Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα, κάθε χρόνο έρχονται χιλιάδες θεατές και βλέπουν αυτή τη σάτιρα και γελάνε με την ψυχή τους. Επειδή είσαι και ηθοποιός, ξέρεις πώς γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι΄αυτό, κάνε εσύ τη δουλίτσα σου να κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά, αυτή που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, την οποία ποτέ δεν έχεις δει. Παρ’ όλα αυτά έχεις άποψη», καταλήγει ο Μάρκος Σεφερλής απαντώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Τα σχόλια του Φώτη Σεργουλόπουλου

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ μέσω της πρωινής του εκπομπής ανέφερε για τον Νίκο Μουτσινά: «Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και στενοχωριούνται.

Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους».

Δες απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή της ΕΡΤ μέσα στο οποίο ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφελρή:

© 2024 tlife.gr