Site icon TLIFE

Μάρκος Σεφερλής: «Ο γιος μου, Χάρης έκλαιγε με αναφιλητά στην πρεμιέρα μου»

Ποδαρικό στη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Summer’s Cool» έκανε ο Μάρκος Σεφερλής το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά αλλά και για τον γιο τους, Χάρη.

«Η Έλενα στο θέατρο μου κάνει παρατηρήσεις, δειλά δειλά, γιατί ξέρει πως αν κάτι το πιστεύω θα το κάνω και θα έχει επιτυχία. Στο θέατρο μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά δεν παύει να είναι σύζυγος μου και το κριτήριο της για μένα είναι πολύ σημαντικό. Άρα πάντα την ρωτάω όταν γράφω ένα κείμενο, όταν κάνουμε πρόβα κάποια κείμενα», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Και συνέχισε: «Την ακούω όπως ακούω και τον γιο μου, τον Χάρη από τότε που ήταν μικρός. Όχι μόνο τώρα δηλαδή αλλά από παιδί που ήταν, τον ρώταγα τη γνώμη του για τα νούμερα που έβλεπε ώστε να δω το κριτήριο του σαν απλό θεατή. Μάλιστα, στην πρεμιέρα ήταν από κάτω και στο νούμερο με τον Καραγκιόζη στο τέλος έκλαιγε με αναφιλητά γιατί ήταν στην πρώτη σειρά».

«Μετά που βγαίνω εγώ και λέω ένα τραγούδι στον κόσμο για τα 20 χρόνια, σαν ένα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, εκεί να δεις κλάμα ο Χάρης. “Γιατί έκλαιγες, για τον Καραγκιόζη και αυτά που έλεγε στο κολλητήρι ή για το τέλος;” τον ρώτησα και μου είπε “και για τα δύο μπαμπά. Αυτά που λες στον κόσμο, που τον βλέπω ότι σε αγαπάει τόσα χρόνια, σε ένα θέατρο γεμάτο να χειροκροτεί και να φωνάζει στο τέλος, αυτή την αγάπη που σου δίνει και συ τους λες ευχαριστώ”. Είναι πολύ σημαντικό και για το παιδί», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Μάρκος Σεφερλής.

© 2024 tlife.gr