Site icon TLIFE

Μάρκος Σεφερλής: «Παρέμβαση» ΣΚΑΪ μετά τα δημόσια μηνύματά του για «ξεμπρόστιασμα» των παρουσιαστών

Στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το σκετς για το Nemo στη θεατρική του παράσταση, καθημερινά μέσα από το instagram του προχωρά σε διάφορα ξεσπάσματα εξαπολύοντας «απειλές» για «ξεμπρόστιασμα» κατά όσων παρουσιαστών του ασκούν κριτική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής στα βίντεό του αναφέρει ότι θα βγάλει στη δημοσιότητα μηνύματα που έχει λάβει κατά καιρούς από παρουσιαστές που τώρα του ασκούν αρνητική κριτική.

Αυτά τα συνεχή διαδικτυακά ξεσπάσματα του Μάρκου Σεφερλή φαίνεται πως οδήγησαν τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, τον τηλεοπτικό σταθμό από τον οποίο προβάλλεται η εκπομπή του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», στο να τον προσεγγίσουν και να του ζητήσουν να περιορίσει αυτές τις αναρτήσεις.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης 18/9 ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του χθεσινού γυρίσματος κάποια στελέχη του σταθμού, τον πλησίασαν και τον συμβούλεψαν να σταματήσει της τακτική που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες, επισημαίνοντάς του πως αυτά τα βίντεο που δημοσιεύει καθημερινά δεν τον βοηθούν σε τίποτα.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr