Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα είμαι εγώ και όχι η ομοφυλοφιλία, λένε για τη σάτιρα αλλά δε ξέρουν καν τι σημαίνει»

Τον Μάρκο Σεφερλή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά σε όλους όσοι κατακρίνουν τα διάφορα σκετς του και χαρακτηρίζουν τη δουλειά του λιγότερο ποιοτική από άλλες.

«Δεν υπάρχει ποιοτικό-μετρο να καθορίσει τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνω καμιά προσπάθεια να με αποδεχτούν οι “ποιοτικοί” ηθοποιοί. Αυτό που θέλω είναι να με αποδέχονται οι ποιοτικοί άνθρωποι. Καινούργιες γενιές μεγαλώνουν με τις παραστάσεις μου και αυτό είναι που τους ενοχλεί γιατί επηρεάζω τα παιδιά. Μέσα από τις παραστάσεις μου λέω τη γνώμη που είναι και γνώμη χιλιάδων ανθρώπων. Ο κόσμος φοβάται να μιλήσει, φοβάται να πει αυτό που αισθάνεται, φοβάται να δείξει αυτό που τον ευχαριστεί.

Δεν έχω εμμονές με κανέναν γιατί δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνεται για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Δεν ξυπνάω το πρωί έχοντας βάλει στόχο να “χτυπήσω” κάποιον. Αυτό το κάνουν όλοι οι άλλοι με μένα και αμύνομαι» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Σε άλλο σημείο, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε πως όσοι σχολιάζουν αρνητικά τη δουλειά του, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει σάτιρα, και πως μάλλον το πρόβλημα το έχουν προσωπικά μαζί του.

«Όλοι γράφουν ότι κοροϊδεύω το Νέμο, είναι λάθος, σατιρίζω. Όλοι όσοι λένε για το θέμα δεν έχουν δει καν την παράσταση. Κάνω τον Ριρί που κάνει το Νέμο. Να έρθουν όλοι αυτοί που κάνουν κριτική να δουν το νούμερο. Όλα αυτά τα χρόνια σατιρίζω πάρα πολλούς, δεν έχει πει κανείς τίποτα. Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία πέφτουν να φάνε μόνο εμένα. Το πρόβλημα άρα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά ο Σεφερλής.

Η σάτιρα μεγεθύνει ένα στοιχείο, δεν συκοφαντεί. Αυτό κάνω εγώ. Λένε για τη σάτιρα, ούτε ξέρουν τι σημαίνει, δεν έχουν διαβάσει ένα βιβλίο. Το χειρότερο είναι ότι μου υποδεικνύουν πώς να κάνω τη δουλειά μου» είπε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164