Μάρω Κοντού: «Θεωρούσα ότι επειδή δεν κάνω παιδιά, έχω αναπηρία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μάρω Κοντού στην εκπομπή «Στιγμές» και τον Μάνο Νιφλή.

Η σπουδαία ηθοποιός που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο της υποκριτικής, αναφέρθηκε στην απόφασή της να μείνει μόνη της χωρίς κάποιον σύντροφο στο πλευρό της, αλλά και στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που είχε όταν ήταν νέα.

«Υπέροχα περνάω μόνη μου. Το λέω και δε με πιστεύουν. Υπέροχα. Βέβαια, αυτό δεν ήρθε ένα πρωί. Έγινε πολλή δουλειά με εμένα. Εκεί γύρω στα 50 περνάς μια κρίση ποιος είσαι, που πας, τι γίνεται, τι θα γίνει. Ένα μπέρδεμα και πολλή δουλειά» ανέφερε αρχικά η Μάρω Κοντού.

«Έκανα μια προσπάθεια να κάνω παιδιά, αλλά δε γινόταν… Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Ήμουν μια ωραία κοπέλα που τη θέλανε όλοι. Δεν είχα αυτοεκτίμηση. Είχα το κόμπλεξ ότι δεν κάνω παιδιά άρα αυτός που με αγαπάει θα το ζητήσει κάποια στιγμή άρα έχω αναπηρία. Δεν αισθανόμουν ότι ήμουν τόσο όμορφη όσο μου λέγανε. Δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα στα 90. Σήμερα λέω “Μάρω είσαι υπέροχη, σκατά ήσουν νέα!”. Μέσα στο κόμπλεξ ήμουνα. Είναι θείο δώρο να περάσεις από αυτή τη ζωή και να ζήσεις δύο ζωές. Τι μία με τα συμπλέγματα και την άλλη με αυτή την ευδαιμονία. Δεν θέλω να γυρίσω στα 25, θέλω αυτό που είμαι σήμερα να κρατήσει λίγο ακόμα» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Δες το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164