Site icon TLIFE

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Όταν κάποιος δημοσιεύει κάτι από την προσωπική σου ζωή που δεν έχεις επιλέξει να μοιραστείς, το βρίσκω κάπως»

Με αφορμή την περιοδεία της θεατρικής παράστασης, Τέλειοι Ξένοι στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της, Πέτρο Λαγούτη η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε στην κάμερα Summer’s Cool. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αναφέρθηκε στη σχέση της με το κινητό, τα social media αλλά και τις παπαράτσι φωτογραφίες.

«Έχω πάντα το κινητό μαζί μου, θα πανικοβληθώ αν το έχω ξεχάσει ή έχω μείνει από μπαταρία. Αλλά με πιάνει και μια φρίκη, έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις. Με πιάνει πανικός» είπε αρχικά η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

«Δεν είχα συνηθίσει να έχω την προσοχή, να νιώθω ότι βλέπουν τόσοι άνθρωποι τι κάνω, τι ανεβάζω ή τι λέω. Πολύ περίεργο αλλά από την άλλη είναι και τα πανέμορφα συγκινητικά μηνύματα που λες “κάτι έχω κάνει καλά”. Σαφέστατα και έχουν υπάρξει σχόλια που με έχουν κάνει να νιώσω άβολα. Ο κυβερνοχώρος είναι γεμάτος από κόσμο που βρίσκουν την ασφάλεια του πληκτρολογίου ή μιας οθόνης και δεν έχει όριο!» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Μπορούμε να επιλέξουμε τι θα μοιραστούμε με τον κόσμο. Όταν κάποιος δημοσιεύει κάτι από την προσωπική σου ζωή που δεν έχεις επιλέξει να μοιραστείς, το βρίσκω κάπως. Προσωπικά, δεν μοιραζόμουν πολλά πράγματα και πριν από τη σειρά. Προτιμώ να τα έχουμε για εμάς και τους εαυτούς μας. Κάτι μπορεί να ανεβάσω ναι αλλά το 99% δεν θα το ανεβάσω» δήλωσε ακόμα.

«Είναι υπέροχο που συνεργάζομαι με τον Πέτρο Λαγούτη γιατί έχουμε μια κοινή γλώσσα. Είχαμε αναπτύξει ήδη μια ωραία σχέση πριν γίνουμε σύντροφοι, γιατί ως συνάδελφοι γνωριστήκαμε. Όντας μαζί στη ζωή βρήκαμε κι άλλους κώδικες και είναι πολύ ωραίο» κατέληξε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

 

© 2024 tlife.gr