Site icon TLIFE

Μάρτζυ Λαζάρου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Απορεί γιατί δεν καλέστηκε στον γάμο της πρώην; Πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης σεβασμός»

Την επιλογή του Κωνσταντίνου Βασάλου να μιλήσει για πρώτη φορά τον γάμο της πρώην συντρόφου του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν, σχολίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου στο Summer’s Cool. Η Μάρτζυ Λαζάρου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, τονίζοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα «μεγάλο παιδί».

Μεταξύ άλλων, η Μάρτζυ Λαζάρου είπε: «Θες να κάνεις το σχόλιό σου; Κάν’το ωραίο για να φαίνεται ότι σέβεσαι αυτόν τον άνθρωπο. Έχεις περάσει μαζί του έξι χρόνια. Θεωρώ ότι ο Βασάλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Νιώθω ότι δεν υπάρχει σοβαρή ωριμότητα σε αυτόν τον άνθρωπο. Νιώθω ότι όλα είναι παιδικά, δεν βρίσκω ότι υπάρχει κακία. Απορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος γιατί δεν καλέστηκε στον γάμο;».

Στη συνέχεια, η Μάρτζυ Λαζάρου πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Το ότι υπάρχει μία φιλική επαφή, δεν σημαίνει ότι όλα τα βάζουμε στον βωμό των κλικς και των views».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

YouTube video player

© 2024 tlife.gr