Site icon TLIFE

Ματίνα Νικολάου: «Δε μπορώ να φανταστώ να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς την ίδια εκπομπή και να μην είμαι εκεί»

Για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά στην τηλεόραση αν εκείνος επιστρέψει αλλά και το αν θα συνεργαζόταν θεατρικά με κάποιον από τους ανθρώπους που εμπλέχτηκαν στο κίνημα #metoo μίλησε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Αν μου γινόταν πρόταση να ξανασυνεργαστώ με τον Νίκο Μουτσινά, θα το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά γιατί είναι κάτι που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και δε μπορώ να φανταστώ να κάνει ο Νίκος την ίδια εκπομπή και να μην είμαι. Θα ήμουν πολύ θετική. 

Θα έκανα και κάτι άλλο τηλεοπτικά. Μου αρέσει η τηλεόραση παρότι δεν έχω κάνει πάρα πολύ. Θα μου άρεσε να είμαι σε αυτή σαν ηθοποιός, γιατί δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω πως θα είναι, το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο, είναι μεγάλη ευθύνη. Από τη Βάνια έχω κρατήσει ως ενθύμιο τη μια περούκα» είπε η Ματίνα Νικολάου.

«Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε ευκαιρίες να αποδείξουμε τον άλλο μας εαυτό. Όλοι έχουμε μέσα μας το καλό και το κακό. Θα μπορούσα να συνεργαστώ και να συζητήσω με κάποιων από τους ανθρώπους που περάσανε διάφορα θέματα και αφήσανε το στίγμα. Είμαι ανοιχτή στο να μιλάω και να συνεργάζομαι με τους ανθρώπους» δήλωσε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί θεατρικά με κάποιον από τους συναδέλφους της που καταγγέλθηκαν,

© 2024 tlife.gr