Site icon TLIFE

Ματίνα Νικολάου: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως “Βάνια” στη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Συνέντευξη στην εκπομπή «Summer’s Cool» παραχώρησε η Ματίνα Νικολάου και μίλησε για όλους για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και την επιστροφή του στην τηλεόραση με νέα εκπομπή, στην οποία θα συμμετέχει και η ίδια, ως «Βάνια».

«Από Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αρχίσουμε προετοιμασία για τα καινούρια πράγματα που έρχονται. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω το τελικό ok, γιατί ακόμα δεν υπάρχει», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

«Μου έχει λείψει ο τρόπος που περνούσαμε και δουλεύαμε στην εκπομπή, όλα καλά. Ήταν ωραίο διάστημα το ένας χρόνος αποχή, για να έρθει με πιο πολύ κέφι. Δεν ξέρω αν θα είναι δύο φορές την εβδομάδα, αλήθεια δεν ξέρω, νομίζω ότι τώρα είναι σε συζητήσεις, οπότε σε λίγες ημέρες θα δούμε», εξήγησε η ηθοποιός αναφερόμενη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Όταν ήταν καθημερινή η εκπομπή χρειαζόταν πολλά πράγματα, τώρα που θα είναι δυο φορές την εβδομάδα, νομίζω θα είναι πιο εύκολα να οργανωθούν κάποια πράγματα. Κουράγιο σε όλους μας. Ο Νίκος Μουτσινάς καλά κάνει και ξεκουράζεται, βλεπόμαστε λίγο, αλλά μιλάμε κυρίως τηλεφωνικά. Δεν τον έχει πιάσει αγωνία ακόμα για την επιστροφή του, είναι καλοκαιράκι ακόμα, ας μην μιλάμε για τέτοια…», τόνισε σε άλλο σημείο η Ματίνα Νικολάου.

«Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάει το πρόγραμμα έτσι όπως το έχουμε σκεφτεί. Το σχέδιο είναι να εμφανιστώ ως Βάνια, απλά δεν έχουμε ακόμα μαζευτεί για να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Αν δεν φέρω τη Βάνια θα τσαντιστεί», κατέληξε η Ματίνα Νικολάου.

© 2024 tlife.gr