Site icon TLIFE

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Ασθενείς, όπως εκείνη, είναι ευσυγκίνητοι στην κατάστασή τους – Καλό είναι να μη δέχονται επισκέψεις»

Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία βρίσκεται για δεύτερο 24ωρο σε απλή κλίνη στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε γιατί δεν χρειάζεται να την επισκέπτεται πολύς κόσμος αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα μετά από 21 ημέρες στη ΜΕΘ.

«Εκτός από τη Μαρινέλλα, σε όλους τους ασθενείς που βρίσκονται σε μία τέτοια κατάσταση είναι αλήθεια ότι δεν πρέπει να μπαίνει μέσα πολύς κόσμος. Είναι ευσυγκίνητοι αυτοί οι ασθενής. Και επιπλέον αυτόν τον καιρό, αυτήν την εποχή, έχουν ξεκινήσει ιώσεις, λοιμώξεις ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Είναι κρίμα ένας άνθρωπος μετά από 21 ημέρες, που έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη, νίκησε, βγήκε στο δωμάτιο, να κολλήσει ένα μικρόβιο» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Οι συγγενείς θα πρέπει να κατανοούν όταν εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να μπαίνει κόσμος στο δωμάτιο» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

© 2024 tlife.gr