Ματίνα Παγώνη: Η ατάκα όλο νόημα στον Γιώργο Λιάγκα – «Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε»

Το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας βγήκαν ζωντανά, σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου σε αντίθεση με τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές. Μεταξύ των θεμάτων και η εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, για την οποία μίλησε η Ματίνα Παγώνη μέσα από link.

Φαίνεται όμως ότι η Ματίνα Παγώνη είχε… ενημέρωση για το χαλαρό Σαββατοκύριακο του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά στον Πόρο (δες εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE) και προχώρησε σε ένα σχόλιο όλο νόημα γι’ αυτό…

«Σήμερα δεν είμαι στο νοσοκομείο, εμείς είμαστε δημόσιο. Και είμαστε σπίτι μας» ανέφερε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτάει γιατί δεν πήγε για μπάνιο.

«Εγώ πέρασα δύσκολο Σαββατοκύριακο κύριε Λιάγκα. Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε. Εγώ έμεινα σπίτι μου γιατί έκανα ένα μικρό χειρουργείο» απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

«Περαστικά σας εύχομαι, ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό. Το χαμόγελό σας φανερώνει ότι είναι κάτι πάρα πολύ μικρό» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και λίγα δευτερόλεπτα μετά πρόσθεσε: «Αντιπαρέρχομαι το σχόλιο για το Σαββατοκύριακο. Καλά πέρασα. Πήγα μία ημέρα στον Πόρο και από χθες το πρωί είμαι εδώ, γιατί είχαμε αγώνες πόλο με τον γιο μου».  

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164