Site icon TLIFE

Ματούλα Ζαμάνη: «Έσπασε» τη σιωπή της – «Η ζωή έχει τις αγωνίες της, σου βγαίνει η ψυχή, όχι το ρούχο σου»

Η Ματούλα Ζαμάνη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν πολύ το τελευταίο διάστημα λόγω της κίνησής της να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία της, και να την πετάξει στο κοινό. Η τραγουδίστρια που όλο αυτό το διάστημα απέφευγε να κάνει την παραμικρή δήλωση, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στην Πέτρα Καρυώτη.

«Έχει πολύ πλάκα η ζωή και έχει πολύ ενδιαφέρον. Ανάλογα με το πώς ζεις, πως νιώθεις και το ότι σκέφτεσαι .Αν σε απασχολεί ένα ολόκληρο δάσος που κόβεται ή αν σε απασχολεί η βλεφαρίδα σου που έπεσε .Είναι πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Είναι όλα τόσο γρήγορα πια  και γενικά θα ήταν πολύ βολικό να είμαστε όλοι και μέσα σε ένα κελί .Εγώ σκέφτομαι να βγω με ένα air condition στη συναυλία μου στο Block 33 στις 11 του μηνός , μια μπούρκα , με μια κεραία , με τον εξωγήινο τον Ε. Τ. – αν προλάβω να τα κάνω. Θα είναι ωραίο!» ανέφερε αρχικά η Ματούλα Ζαμάνη.

«Όλα έχουν τον συμβολισμό του αρκεί να ζεις. Να ζεις με αξιοπρέπεια. Υπάρχει μια κοινή γραμμή στην αξιοπρέπεια. Αξιοπρέπεια είναι να είσαι ο εαυτός σου και να παλεύεις κάθε μέρα για πράγματα που φαίνονται και δεν φαίνονται …Να τραγουδάς, να μοιράζεσαι, να αγαπάς , να αγαπιέσαι .Να μην νιώθεις ότι διαρκώς κάτι πρέπει να κάνω για να πάρω το κουράγιο να βγω έξω. Να χαρείς μέσα σε ένα πράγμα που στενεύει παγκόσμια και σε μια χώρα που δε τα λέει καλά. 

Για να είμαστε καλά, πρέπει να είμαστε καλά πρώτα σε ατομικό επίπεδο και μετά σιγά – σιγά αλληλέγγυοι, αλλά πραγματικά αλληλέγγυοι. Δε μπορείς μόνος σου αλλά, αλλά δε μπορείς και να υποκρίνεσαι και να παίζεις με έννοιες όπως το τι είναι σωστό και τι λάθος… Η ελευθερία έχει τεράστιο καθήκον… έχει πολλά από πίσω, κι αυτό είναι ένα τίμημα και ένα ρίσκο σαν ζωή…» είπε σε άλλο σημείο.

«Οι συναυλίες μου είναι ο κήπος μου, είναι το σπίτι μου… Η ζωή έχει τις αγωνίες της, σου βγαίνει η ψυχή, όχι το ρούχο» κατέληξε η Ματούλα Ζαμάνη.

© 2024 tlife.gr