Site icon TLIFE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης τους – «Δεν περιγράφεται με λόγια»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, καθώς την Κυριακή 7/8 υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα, η Ιλάειρα Ζήση έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον γνωστό μουσικό να ενημερώσει μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

Το ζευγάρι, το μεσημέρι της Δευτέρας 8/7 μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Summer’s Cool», με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα οι λέξεις που μπορούν να περιγράφουν αυτό που νιώθουμε», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Είμαστε πολύ καλά, όπως τα περιμέναμε και τα θέλαμε έγιναν όλα. Το μωρό είναι ένας άγγελος. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, μου το περιέγραφαν αλλά δεν το πίστευα ότι θα νιώθω τόσο ευτυχισμένη. Το ότι είναι εδώ μαζί μου, δίπλα μου ο Μαυρίκιος και τα περνάμε όλα μαζί, είναι ευλογία», δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση.

«Στην κλινική που είμαστε τώρα, είναι εδώ που είχε γίνει η προηγούμενη διαδικασία. Πριν από ενάμιση χρόνο ήμασταν εδώ και κοιτάζαμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που έβλεπαν τα μωρά τους. Εμείς έιμασταν στη διαδικασία της αποβολής. Κοίτα πώς γυρνάει τούμπα όλη η ζωή. Αυτο είναι το μήνυμά μου σε όλους, μια προσευχή, η αγάπη και όλα θα γίνουν», τόνισε ο Μαυρίκιος.

Η νέα μανούλα πήρε τον λόγο και είπε: «Όταν την έβαλαν πάνω μου άρχισα να κλαίω. Δεν πίστευα ότι αυτό το θαύμα βγήκε από μέσα μου. Είναι αληθινό; Ήταν μέσα στη κοιλιά μου; Δεν περιγράφεται, πρέπει να γίνεις γονιός για να το καταλάβεις. Ο θηλασμός είναι μαγικός, μου το περιέγραφαν σαν κάτι άσχημο και επώδυνο. Εμείς μια χαρά είμαστε. Δεν θα μπορούσε να μου είχε συμβεί κάτι καλύτερο».

Την Τετάρτη 10/7  η Ιλάειρα Ζήδη με την κόρη της παίρνουν εξιτήριο.

© 2024 tlife.gr