Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή την ανάρτησή του σχετικά με τους χωρισμούς η οποία «φωτογράφιζε» τον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γνωστός μουσικός επιβεβαίωσε πως η ανάρτησή του αφορούσε τον χωρισμό του παραπάνω ζευγαριού, καθώς στο παρελθόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε σχολιάσει τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση.
«Δεν πρέπει να κρίνουμε τα ζευγάρια από το φαίνεσθαι και να μη βιαζόμαστε να πούμε το τι συμβαίνει όταν βλέπουμε ένα ωραίο ζευγάρι, ενώ ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα είναι ένα γελοίο ζευγάρι, ή ένα αστείο ζευγάρι ή ένα ζευγάρι που προκαλεί ή ένα ζευγάρι που δεν είναι νορμάλ, δεν λέω δικά μου πράγματα, λέω πράγματα που έχω ακούσει», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
«Είναι άσχημο όταν ένα ζευγάρι χωρίζει αλλά κάτι τέτοια μας στέλνουν και μηνύματα για το τι λέμε για άλλα ζευγάρια. Γιατί εμείς οι… περίεργοι που έχουμε δεχτοί πολλές φορές κακή κριτική», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την Ιωάννα Τούνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ