Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση απαντά ο δικηγόρος στην καταγγελία 22χρονης – Τι λέει η Αρετή στο T-live

Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, η 22χρονη Αρετή κατήγγειλε έναν επιφανή δικηγόρο πως διακίνησε στο ίντερνετ προσωπικές της φωτογραφίες. Ο ίδιος καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε φυλάκιση δύο ετών και τεσσάρων μηνών για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο ο δικηγόρος σήμερα απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του T-live, ο δικηγόρος που κατηγορείται δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για την αθωότητά μου. Ούτε καν για την αθωότητά μου! Δεν ήμουν κατηγορούμενος για να αθωωθώ. Δικαιώθηκα στο επίπεδο του βλέμματος, ότι δεν υπάρχουν βιασμοί κι αν θέλετε θα σας δώσω το ημερολόγιο που είναι αναγνωστέο να διαβάσετε τη λεπτομερή και ανατριχιαστική περιγραφή του φερόμενου βιασμού της. Κι εκεί έχω απαίτηση να δημοσιευτεί αυτούσιο.

Τα αδικήματα ελέγχονται από τα δικαστήρια και οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές είτε μας αρέσουν είτε δεν μας αρέσουν. (…) Δεν είναι τυχαία η στιγμή που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός. Είναι η παραμονή του δικαστηρίου που δικάζονται οι ίδιοι για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή κατά μήνυση».

Η 22χρονη Αρετή μαζί με τον συνήγορό της, φιλοξενήθηκαν στο T-live ζωντανά και μίλησαν για τις εξελίξεις.

«Πρώτη φορά άκουσα τις δηλώσεις του κατηγορουμένου και ανατρίχιασα. Δε μπορώ να ακούω άλλο τη φωνή του» ανέφερε αρχικά η Αρετή και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα δύο κορίτσια που επίσης κατήγγειλαν τον επιφανή δικηγόρο σήμερα για αποπλάνηση και βιασμό σε ηλικία 9 και 11 ετών.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164