Μελίνα Κυριακοπούλου: Απαντά στο ενδεχόμενο να γίνει reunion για τη σειρά «Παρά Πέντε»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μελίνα Κυριακοπούλου το βράδυ της Τρίτης 25/2 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες σχετικά με ένα ενδεχόμενο reunion της επιτυχημένης σειράς «Παρά Πέντε», με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη δημιουργία της, αλλά και δηλώσεις του σεναριογράφου Γιώργου Καπουτζίδη. 

«Ξέρω ότι το έχει πει, αλλά δεν ξέρω τι εννοεί ακριβώς. Reunion; Κάποτε ήταν αρνητικός. Σίγουρα αυτά τα 20 χρόνια, επειδή είναι 20 χρόνια πια, που έχει αγαπηθεί από όλες τις γενιές, πρέπει να γιορταστούν», απάντησε η Μελίνα Κυριακοπούλου στο ενδεχόμενο να επιστρέψει η σειρά.

Δες το απόσπασμα από το Happy Day:

Η Μελίνα Κυριακοπούλου υποδύθηκε στο «Παρά Πέντε» τη Φρίντα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164