Μέμος Μπεγνής: «Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 15 χρόνια, δε μπορώ να συγκατοικήσω, θα τρελαθώ»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, ο οποίος αποκάλυψε ότι όλα του τα χρήματα έχει επιλέξει να τα ξοδεύει σε ταξίδια και προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις και για την προσωπική του ζωή.

«Έχω υπάρξει πάρα πολύ ανασφαλής, είχα και εξωτερικές ανασφάλειες και εσωτερικές. Έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές μήπως δεν είμαι αρκετός γι’ αυτό που κάνω. Έχει υπάρξει σχέση μου που έχει προσπαθήσει να με απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπώ για να με έχει εγκλωβισμένο, έφυγα. Δε μπορώ να συνυπάρξω με τέτοιο άνθρωπο.

Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 15 χρόνια. Κάνω μεγάλες σχέσεις, άσχετα με το αν αυτό δεν ακούγεται. Δε θέλω να γνωρίζει κάποιος τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, παρά μόνο οι δικοί μου. Δε μπορώ να συγκατοικήσω με κάποιον, θα τρελαθώ. Αν είσαι με τον άλλο όλη μέρα, τον βαριέσαι, τον απομυθοποιείς.

Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ και δεν έχω ψάξει ούτε κινητά, ούτε ντουλάπια, τίποτα. Το θεωρώ άρρωστο αυτό. Μου το έχουν κάνει, και… σουτ. Είναι τα όριά μου αυτά. Όταν ερωτευτώ πολύ μπορώ να πατήσω τόσο πολύ τον εγωισμό μου, που δεν το πιστεύω, γιατί είμαι πολύ εγωιστής…» είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Σε άλλο σημείο, ο Μέμος Μπεγνής τόνισε ότι ένα από τα πράγματα που τον ενοχλούν πολύ στις συμπεριφορές των ανθρώπων, είναι η αγένεια.

«Με την αγένεια έχω τεράστιο πρόβλημα. Δε μπορώ να την ανεχτώ» είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164