Μενεγάκη για Κασσελάκη: «Με το να βγαίνει μπροστά με τον Τάιλερ, έχει βάλει μεγάλο λιθαράκι για να έχει ο καθένας την επιλογή του»

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο οποίο είδαμε τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στον Τάιλερ Μάκμπεθ, η Ελένη Μενεγάκη επεσήμανε: «Δε ξέρω αν σε εκείνον έχει δημιουργήσει πρόβλημα, όπως του είπαν “μη λες τόσα πολλά, κρύψ’τον”. Σκέφτομαι όμως ότι από τη στιγμή που συστήθηκε και αρχίσαμε να τον γνωρίζουμε – πριν ακόμα εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- έχει βάλει μεγάλο λιθαράκι για να αλλάξει το πώς οι περισσότεροι στη χώρα αυτή που ζούμε να συνηθίζουν σε αυτήν την κατάσταση, δηλαδή το να μπορεί ο καθένας να έχει την επιλογή του».

«Δεν πιστεύεις ότι έχει βοηθήσει πολύ με το πόσο μπροστά βγαίνει ο ίδιος και το επικοινωνεί (όλο αυτό με τον Τάιλερ), έχοντας συνέχεια από πίσω του κάμερες τους τελευταίους μήνες;» πρόσθεσε επίσης η Ελένη Μενεγάκη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης το έχει… παρακάνει!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164