Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη – «Η λογική αυτό έλεγε» δηλώνει η αδελφή του

Η τελευταία εξέλιξη γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι η σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη μετά από αυτή την τελευταία εξέλιξη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου δηλώνοντας πως δεν έχει ακόμα κάποια τέτοια ενημέρωση.

«Δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση ακόμα. Περιμένω να δω αν θα τον φέρουν στο δικαστήριο, που θα μιλήσει λογικά με ανακριτή – εισαγγελέα. Ακόμα είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν έχει κατέβει ακόμα. Είμαστε σχεδόν 100 άτομα από κάτω. Η λογική αυτό έλεγε, ότι εφόσον ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, κάτι ξέρει, κάτι έκανε. Δε ξέρω. Θα περιμένω να πάρω χαρτιά της δικογραφίας στα χέρια μου για να μάθω ακριβώς τι έχει ειπωθεί. Δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι από όλα αυτά που βλέπω να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Θέλω να διαβάσω όλα τα έγγραφα που θα έρθουν στα χέρια μου για να μπορώ να μιλήσω κι εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή του Αντώνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164