Μίλτος Τεντόγλου: «Στον ελεύθερο χρόνο μου παίζω video games και βλέπω σειρές – Ο πατέρας μου μού μαγειρεύει μπριζόλες»

Παρ’ ολίγον ατύχημα για τον Μίλτο Τεντόγλου, στην τέταρτη προσπάθειά του στο Piraeus Street Long Jumb όταν έφυγε ένα καρφί από το παπούτσι του και λίγο έλειψε να τραυματιστεί.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε μετά το συμβάν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια. «Στράβωσε ένα καρφί από κάτω, συμβαίνει μερικές φορές αυτό. Όταν έχω έναν σημαντικό αγώνα, δεν έχω συναισθήματα. Δεν με νοιάζει τίποτα και προσπαθώ να εκτελέσω αυτά που ξέρω μέσα στον αγώνα. Σε αυτόν τον αγώνα ήμουν πιο χαλαρός. Δε μπορείς να είσαι στην τσίτα σε κάθε αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο αθλητής αποκάλυψε, επίσης, πώς χαλαρώνει στον ελεύθερο χρόνο του. «Παίζω video games, βλέπω σειρές και δε χαλάω ενέργεια, ειδικά σε περίοδο αγώνων» είπε χαρακτηριστικά.

«Περίμενα ότι θα φτάσω σε αυτό το επίπεδο που είμαι σήμερα, από μικρός ήξερα ότι είμαι καλός. Ήξερα ότι θα έχω μία επιτυχία» δήλωσε σε άλλο σημείο ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ακόμη, ο Μίλτος Τεντόγλου ρωτήθηκε και για τον πατέρα του που διατηρεί το δικό του εστιατόριο στη Γερμανία. «Όταν πηγαίνω, μού μαγειρεύει μπριζόλες. Μου αρέσουν τα κρέατα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164