Site icon TLIFE

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Άννη Θεοχάρη αποχαιρετά το ρόλο της στη σειρά – «Ήταν απολαυστική και πίσω από τις κάμερες»

Οριστική αυλαία έπεσε για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» το βράδυ της Κυριακής 14/7, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Η ηθοποιός Άννη Θεοχάρη που συμμετείχε στη σειρά, μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη  για τη γεύση που της αφήνει η συνεργασία αυτή αλλά και για τα όσα γινόντουσαν πίσω από τις κάμερες.

Η μακροβιότερη σειρά ρίχνει αυλαία οριστικά και αμετάκλητα. Τι αναμνήσεις κρατάτε από αυτή τη συνεργασία σας;

Ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Μέσα από τη Μουρμούρα αγάπησα την τηλεόραση και μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω πράγματα για μένα. Νιώθω πως στη δουλειά αυτή απέκτησα πολύ ωραίες σχέσεις που θα κρατήσουν για καιρό. Τα «μουρμουρέικα» χρόνια θα τα νοσταλγώ και θα τα θυμάμαι πάντα με αγάπη.

Η «Μουρμούρα» ήταν απολαυστική και πίσω από τις κάμερες;

Ναι, ήταν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι άνθρωποι της δούλεψαν για τη σειρά αυτή σχεδόν δώδεκα χρόνια. Την αγάπησαν, τη φρόντισαν και στο τέλος έγιναν οικογένεια. Εγώ από την πρώτη στιγμή ένιωσα τη φροντίδα και την αγάπη αυτή. Δεν νομίζω ότι εύκολα θα ξαναβρεθώ σε τέτοια εργασιακή συνθήκη και θα είμαι πάντα ευγνώμων για την οικογένεια της Μουρμούρας.

© 2024 tlife.gr