Μιχαήλ Ταμπακάκης – Το Ναυάγιο: «Θυμάμαι πολλές σκηνές που δεν μπορούσαμε να τις γυρίσουμε γιατί γελάγαμε»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με αφορμή το φινάλε της σειράς «Το Ναυάγιο» στο Mega, βρέθηκε καλεσμένος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό.

Ο νεαρός η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του, την επιτυχία της σειράς αλλά και τη σκηνή του ναυαγίου στα πρώτα επεισόδια.

«Για μένα, η μεγάλη επιτυχία της σειράς ήταν ότι είχε ένα πολύ δομημένο σενάριο και χαρακτήρες που δεν παρέκκλιναν και είχαν όλοι ένα act πολύ συγκεκριμένο και ολοκληρώθηκε πολύ ωραία η ιστορία, έγιναν όλα πολύ σωστά για μια σειρά που είναι τόσα πολλά επεισόδια. Θυμάμαι πολλές σκηνές που δεν μπορούσαμε να τις γυρίσουμε γιατί γελάγαμε.

Όντως περνάγαμε πάρα πολύ ωραία και είχαμε αναπτύξει μια τέτοια σχέση που από ένα σημείο και μετά ήταν μη λειτουργική σε σχέση με το γύρισμα γιατί απλά γελάγαμε. Οι σκηνές του ναυαγίου ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία που μπορεί να μην την ξαναέχουμε στη ζωή μας. Δεν ήταν εύκολο», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

«Έχω πολύ ωραίες εικόνες και αναμνήσεις από αυτό φέτος. (…) Το “Ναυάγιο” είναι μια δουλειά για την οποία νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί κάπως νομίζω ότι βοήθησε στο να γίνει καλύτερο το κομμάτι ενός καθημερινού. Έφτασε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και υποκριτικά και καλλιτεχνικά και εικόνας. Ήταν πολύ προσεγμένο και αισθητικά, οι ιστορίες το πώς μπλέκονταν», συμπληρώνει.

Για την ενασχόλησή του με την υποκριτική και την αντίδραση των γονέων του ανέφερε: «Υπήρχε ένα φλατ πράγμα, ούτε κρύο ούτε ζέστη, ήταν πολύ υποστηρικτικοί, δε μου έφεραν κάποιο εμπόδιο, ήταν λίγο κάνε και αυτό κάνε και το άλλο. Με στήριζαν πάντα, δεν έχω παράπονο», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης καλεσμένος στο Mega.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164