Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Με τον πατέρα μου είχαμε κόντρα, δεν μιλούσαμε για ένα διάστημα»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία του στις εκπομπές με θέματα υγείας, αλλά και το ξεκίνημά του στη δημοσιογραφία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στα νεανικά του χρόνια, η μητέρα του για ένα διάστημα τον συντηρούσε οικονομικά, μέχρι να λάβει στα χέρια του τον πρώτο του μισθό ως δημοσιογράφος. 

«Ονειρευόμουν από τα 16 να γίνω δημοσιογράφος, μου είχε κολλήσει στο μυαλό ότι ήθελα μια μέρα να γράψω στη “Μεσημβρινή” που διάβαζε ο πατέρας μου. Πιστεύω πολύ στο υποσυνείδητο, αυτό που έλεγε ο Ιπποκράτης ότι είμαστε ενέργεια»,  ανέφερε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ενώ πρόσθεσε: «Στην αρχή ήμουν αμισθί και έλεγα ότι, αν δεν κάνω, θα φύγω. Με συντηρούσε η μάνα μου, γιατί ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω δημοσιογράφος. Είχαμε κόντρα, δεν μιλούσαμε για ένα διάστημα. Για κάποιους ανθρώπους τους φαινόταν περίεργο, μου έλεγε: “θα βγάζεις λεφτά από αυτό το πράγμα;” Ψυχρανθήκαμε και με ξαναπήρε όταν διάβασε το πρώτο μου ρεπορτάζ στην εφημερίδα», ανέφερε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164