Site icon TLIFE

Μπάγια Αντωνοπούλου – «Έκανε ζικ ζακ στο δρόμο, πήγε να πέσει σε διάζωμα, κοιτούσε το κινητό» καταγγέλλουν από τον ΟΑΣΑ

Ένα έντονο συμβάν είχε στον δρόμο η Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία με βίντεο στα social media κατηγόρησε οδηγό το ΟΑΣΑ για λεκτική επίθεση, όσο εκείνη οδηγούσε το ΙΧ της.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε το χρονικό μιλώντας χθες (15/10) στο Πρωινό του ANT1, με τον Γιώργο Λιάγκα σήμερα (16/10) να επανέρχεται στο θέμα με μαρτυρίες της άλλης πλευράς. 

«Από την άλλη, οι συνάδελφοι του συγκεκριμένου οδηγού έχουν μια άλλη άποψη και λένε ότι ο άνθρωπος αυτός δικαίως αγανάκτησε διότι η κυρία Μπάγια Αντωνοπούλου δεν οδηγούσε σωστά. Έκανε κάτι που μπορεί να έβαζε σε κίνδυνο τους επιβάτες του λεωφορείου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Στην εκπομπή μίλησε ο Φώτης Νικολακόπουλος, Γ.Γ. συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ.

«Ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν απλό άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Εμένα μου περιέγραψε ο οδηγός ότι κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο το οποίο είχε κόσμο μέσα, μπροστά του υπήρχε ένα ΙΧ, δεν ήξερε ότι στη θέση του οδηγού είναι η κα. Αντωνοπούλου, αυτός μου περιέγραψε ότι το ΙΧ πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη. Πήγαινε ζικ ζακ.

Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει, το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα και δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Φτάνοντας στη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κας Αντωνοπούλου, και είδε ανοιχτό το παράθυρο, με την οδηγό η οποία στον αριστερό μηρό είχε το κινητό της και κοιτούσε το κινητό. 

Βλέποντας την κα Αντωνοπούλου της έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα. Ο οδηγός μου είπε ότι δεν την έβρισε», μετέφερε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο Φώτης Νικολακόπουλος, Γ.Γ. συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Από την εκπομπή προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη Μπάγια Αντωνοπούλου, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.

© 2024 tlife.gr